facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

El PSM d'Inca lamenta que l'Ajuntament encara no hagi tret a concurs el servei de bar del Poliesportiu Mateu Canyelles

psminca | 15 Abril, 2011 09:08

Els nacionalistes es fan ressò de les queixes dels usuaris i critiquen la manca de previsió de Rafel Torres

El PSM lamenta que l'equip de govern municipal encara no hagi tret a concurs la concessió dels serveis de bar del Poliesportiu municipal Mateu Canyelles. En aquest sentit, Antoni Rodríguez, portaveu del PSM a l'Ajuntament d'Inca, explica que "fa més d'un més que es va reinaugurar el poliesportiu Mateu Canyelles i encara ara els usuaris no disposen d'un servei de bar. En un principi ni tan sols hi havia una simple màquina d'aigua, un fet insòlit en unes instal·lacions dedicades a fer esport i que varen ser reformades recentment".

El portaveu nacionalista posa de manifest que "davant aquesta situació, el nostre grup municipal s'ha fet ressò de les nombroses queixes dels usuaris que no tenen accés a aquest servei". En aquest sentit, el PSM traslladarà les protestes dels usuaris a l'equip de govern municipal i farà un seguiment del mateix.

Antoni Rodríguez critica la manca de previsió del batle Rafel Torres. En aquest sentit, el portaveu del PSM adverteix que "les obres del poliesportiu Mateu Canyelles varen durar un any aproximadament. En tot aquest temps, ni el batle ni el seu equip de govern no han tengut la previsió de preparar les bases del concurs i, per això, a dia d'avui, aquest encara no s'ha licitat". A parer d'Antoni Rodríguez, "després de 16 anys al govern municipal,  el Partit Popular governa amb desídia i sense criteri. És necessari que hi hagi una regeneració democràtica a l'Ajuntament d'Inca".

Finalment, Antoni Rodríguez recorda que "la rehabilitació integral d'aquest espai esportiu va tenir un cost aproximat d'un milió d'euros, que va ser finançat a través del Pla E. Amb aquesta inversió de doblers i després d'una jornada d'esport, els ciutadans bé es mereixen poder beure un tassó d'aigua".

Categoria: Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Amb suport per a Gravatars