facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

Xavi Canyelles és elegit secretari general dels JEN-PSM d'Inca

psminca | 03 Desembre, 2010 09:36

Xavi Canyelles substitueix en el càrrec a Xesca Maria Pons qui continuarà ocupant responsabilitats al secretariat dels JEN i a l'executiva del PSM d'Inca
L'assemblea dels Joves d'Esquerra Nacionalista d'Inca ha elegit Xavi Canyelles com a secretari general d'aquesta formació juvenil. Xavi Canyelles pren el relleu de Xesca Maria Pons qui continuarà ocupant un lloc de responsabilitat al nou secretariat dels JEN d'Inca així com a l'executiva local del PSM a la qual també s'incorporarà Canyelles com a representant dels joves de l'agrupació.

A la assemblea hi assistí una delegació de l'executiva del JEN-Mallorca, encapçalada pel seu secretari general, Lluís Apesteguia, per encoratjar el nou secretariat dels JEN d'Inca. També va ser present Antoni Rodríguez, secretari general de l'agrupació del PSM d'Inca i portaveu municipal d'aquesta formació, i el també regidor Andreu Caballero. Ambdós valoraren la feina feta fins ara pels JEN-PSM, tengueren paraules de suport als nous responsables dels Joves d'Esquerra Nacionalista d'Inca i recordaren que les polítiques de joventut són una prioritat per al PSM.

Per la seva part, Xavi Canyelles va explicar que el nou secretariat dels Joves d'Esquerra Nacionalista d'Inca afronten aquesta nova etapa amb molta il·lusió i motivació. El nou secretari general del JEN d'Inca posà de manifest que volen consolidar la seva presència pública i la seva força per fer que l'Ajuntament d'Inca dugui a terme d'una vegada una política de joventut integral, transversal i eficient.

Categoria: Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Amb suport per a Gravatars