facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

El PSM vol saber per què hi havia cadires de l'Ajuntament d'Inca a un concert privat a Son Moix

psminca | 08 Setembre, 2010 08:11

El PSM considera estrany la presència de centenars de cadires propietat de l'Ajuntament d'Inca en el concert que es va celebrar dissabte passat a l'estadi Son Moix. En aquest sentit, Antoni Rodríguez, vicesecretari general de l'agrupació local del PSM i portaveu municipal del Bloc per Inca, explica que "ens va sorprendre el fet que a un esdeveniment privat i lucratiu celebrat fora del nostre municipi hi hagués tantes cadires procedents de l'Ajuntament d'Inca i, sobretot, ens preocupa que algú pugui haver fet negoci amb el lloguer d'un material que és propietat municipal. És per això que hem fet una sèrie de preguntes per escrit per tal que l'equip de govern ens expliqui les raons d'aquesta circumstància així com les condicions en les quals es varen cedir o llogar aquest material municipal".


El portaveu nacionalista posa de manifest que "d'entrada, volem saber exactament quantes cadires es varen cedir per a aquest esdeveniment i en quins casos l'Ajuntament d'Inca deixa o lloga material municipal per a activitats lucratives fora del nostre municipi, si és que aquest fet s'ha produït en alguna altra ocasió. Òbviament, també volem que l'equip de govern municipal ens aclareixin en quines condicions es fan aquest tipus de cessió perquè no tenim constància de l'existència de cap contracte entre l'Ajuntament i l'empresa organitzadora del concert pel lloguer de les cadires ni coneixem cap normativa municipal que reguli el preu públic d'aquest tipus de lloguer ".

Així mateix, els nacionalistes han demanat a l'equip de govern de l'Ajuntament d'Inca una explicació sobre les circumstàncies en les quals es va produir la cessió o el lloguer de les cadires perquè, com explica Antoni Rodríguez, "el procediment habitual és que la persona interessada faci una sol•licitud per escrit, però no hem trobat cap petició d'aquest material al registre d'entrada. És per això que també hem preguntat a l'Ajuntament d'Inca qui va demanar tot el material municipal i de quina manera ho va fer".

Categoria: Grup Municipal. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

  1.  
  2. 1. Tomeu Soler  |  08-09-2010 a les 10:44

    També seria interessant que demanessiu al Govern municipal d'Inca si aquestes cadires estan a disposició de totes les empreses d'espectacles o només a disposició de TRUI, que va ser qui les va col·locar pel concert de Son Moix... i sobretot on es poden contractar...

Amb suport per a Gravatars