facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

Les taxes dels fems

psminca | 16 Desembre, 2009 07:12

Des del grup municipal del BLOC per Inca (PSM-Alternativa), hem presentat una sèrie d’al•legacions de cara a la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de recollida, conducció i tractament de fems o escombraries l’aprovació de la qual es troba en periode de presentació de reclamancions o suggeriments com consta al BOIB nº 163 de 07-11-2009 i pel qual es dona un termini de 30 dies hàbils per a la presentació de les mateixes i que s’’haurà d’aprovar definitivament al proper plenari del mes de desembre.

Per part del grup nacionalista demanem que es canviï el sistema impostiu de les actuals taxes i se’n crei un de nou que cerqui unes taxes progressives en funció de la producció de residus. Unes taxes que han d’anar adreçades a penalitzar les produccions excessives de fems i que obliguin els grans productors a l’elaboració de plans de reducció i fer-ne un seguiment de les fites aconseguides a l’hora que es crei un servei de vigilància i d’assesorament de cara als productors. Un sistema  que tenguin en compte en tot moment l’esforç particular a favor del reciclatge, el triatge i compostatge  dels fems i escombraries.

De la mateixa manera el nostre grup ha demanat que de cara al cobrament d’aquestes  taxes i degut al seu carácter social sigui eliminat el cobrament als apartats 1, 10 i 1. 10. 02 contemplats com a escoles menjador i escoles.

Categoria: Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Amb suport per a Gravatars