facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

Xesca Vives impulsa la campanya de dinamització "El comerç del meu barri/poble"

psminca | 27 Novembre, 2008 08:04

La consellera de Comerç, Indústria i Energia, Francesca Vives, la directora General de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Palma, Alessandra Cevenini, el president de Pimeco, Bernat Coll, el director de Relacions Institucionals de Sa Nostra, Bernadí Seguí, i el representat d’Afedeco Jaume Garcia, han presentat la campanya de dinamització comercial “El comerç del meu barri/poble”.

vives2

La campanya de dinamització comercial es convoca amb el lema: “El comerç del meu barri” i “El comerç del meu poble”, i se suma a les que s’han fet al llarg de tot l’any, amb el mateix objectiu bàsic, que és dinamitzar l'activitat comercial d'una zona o d'un poble i promoure el consum cap al petit comerç.

En aquesta ocasió, la campanya s’adreça als més petits, i indirectament als seus pares: es tracta d’una mostra de dibuix infantil, perquè els més petits mostrin amb els seus dibuixos què pensen dels comerços dels seus pobles o del seus barris, i com veuen ells això de les botigues i de les tendes de la seva zona.

La participació a la mostra es fa mitjançant els centres escolars, a on s’han distribuït unes làmines perquè els nins pintin allò que vulguin. Després, aquest dibuixos se penjaran als comerços que hi prenen part a la campanya -més de mil en total-, durant uns quinze dies. Durant aquest temps, els nins i els seus pares podran cercar i contemplar els dibuixos realitzats visitant les zones comercials del seu barri o del seu poble. En acabar, els nins rebran un obsequi de la Fundació Ibi-Comerç per haver-hi participat, una borsa d’esports.

La participació prevista és de 68 col·legis: 27 centres escolars a Palma i 41 als pobles; i uns 5.100 alumnes: uns 2.100 alumnes a Ciutat i uns 3.000 a fora vila.

D’aquesta manera tan original es cerca promoure que la gent s’acosti als petits comerços.

Categoria: El PSM al Govern. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Amb suport per a Gravatars