facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

El PSM reclama la desafectació del Polvorí de Santa Magdalena

psminca | 20 Setembre, 2008 20:58

Avui dematí el Bloc per Inca ha duit a terme una marxa reivindicativa fins a l’antic quarter militar, conegut com el Polvorí, que es troba abaix del puig de Santa Magdalena.

 

polvori grup
 
 En aquesta marxa, hi han estat presents Pere Sampol, senador pel Bloc per Mallorca; Antoni Alorda, diputat del grup Bloc per Mallorca-PSM-Verds; i els regidors del Bloc per Inca, Antoni Rodríguez i Andreu Caballero, a més de militants i simpatitzants.

En roda de premsa, Antonia Alorda ha recordat que any rere any s’ha demanat el retorn d’aquest indret al poble d’Inca per poder-hi fer un alberg juvenil, ja que aquest quarter es troba en desús des de fa molts d’anys i recordà la moció presentada pel PSM en la legislatura passada al Consistori inquer, aprovada per unanimitat, en què demanava al Govern central el retorn d’aquests edificis.

 

polvori 2

Per la seva part, Pere Sampol confirmà que presentarà al Senat properament una moció al Ministeri de Defensa “per tal que d’una vegada per totes el poble d’Inca i Mallorca en general pugui gaudir d’aquest magnífic indret, sigui en cessió o venda”. En aquest darrer punt Alorda assegurà que també presentarà una moció al Parlament de les Illes Balears per tal que el Govern de les Illes Balears pugui fer-se càrrec d’aquesta compra, com podria ser a càrrec de la Conselleria de Medi Ambient, ja que tota la zona es troba situada en un lloc d’alt valor paisatgístic i mediambiental.

Cal dir que aquesta sortida reivindicativa es realitza després d’un seguit de marxes (Son Bordils, serral de les Monges...) que du a terme el Bloc per Inca per tal de mostrar de primera mà com es troba el patrimoni i donar a conèixer a la societat inquera les seves reclamacions.

Categoria: Sortides reivindicatives. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Amb suport per a Gravatars