facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

Pareix que hi ha nirvis

psminca | 08 Gener, 2007 22:09

El PSM denuncia que la manca de previsió de l’Ajuntament d’Inca ha impedit la millora del clavegueram a l’Avinguda General Luque.

El setembre del 2005, el ple de l’Ajuntament d’Inca per unanimitat de tots els grups municipals va aprovar demanar ajudes al Consell de Mallorca per a la renovació del col·lector d’aigües pluvials i residuals de l’Avinguda General Luque. La quantitat que s’havia de rebre per a enguany era de 90.160 euros.

Aleshores es va destacar la importància d’aquestes infraestructures i de les inversions que arribarien a la ciutat. L'equip de govern va anunciar a la ciutadania que aquestes obres s’iniciarien pel setembre del 2006, però incomprensiblement no ha estat així. Què ha passat? Han canviat d’opinió o es tracta simplement de l’habitual desídia del govern del Partit Popular?

Una pista: a un ple municipal Rotger va anunciar que ‘d’aquí a les eleccions no es començaran més obres’. Pareix que hi ha nirvis i per això no volen realitzar més obres ara que s’acosten les eleccions municipals. És evident que a Urbanisme hi ha hagut una mala planificació. No s’han complert els terminis de realització de les obres i els resultat final d’algunes d’elles deixen molt que desitjar. Les obres del mercat cobert, de la plaça Mallorca o de la piscina municipal són alguns dels exemples més paradigmàtics. Els ciutadans d’Inca estan cansat de la deixadesa i de la manca de previsió de l’equip de Rotger.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Amb suport per a Gravatars