facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

ANDRATX I INCA: NO HI HA UN PAM DE NET

psminca | 03 Gener, 2007 10:19

Ara que els fets d’Andratx, el cas Vora Mar, ha posat d’actualitat la corrupció política a Mallorca, potser convé recordar alguns afers a Inca mateix, que en bona mesura ha destapat el PSM durant aquesta legislatura i que han fan molta pudor.

Cas Fems

El PSM va denunciar que la concessionària cobrava a l’ajuntament el fems que recollia a d’altres municipis. La comissió d’investigació municipal ho va deixar prou clar, com que arreu cobraven per servei i a Inca per pes, l’empresa carregava a Inca el fems d’altres pobles per cobrar dues vegades. Tot i les proves aportades, el PP sempre va fer costat a la concessionària, però es va veure obligat a fer un nou concurs, va canviar la manera de pagar, no va renovar el conveni però no exigí cap tipus de responsabilitats a l’empresa que ens va estar estafant.

Cas Cavallistes

Inca es veu involucrada en la certificació falsa d’activitats del Club hípic del Batle (ara ex-batle) de Ses Salines. Joan Rubert, ennom del batlle, és un dels que van signar i ara es troba investigat als jutjats.

Cas Blanca Iglesias

El PSM va denunciar que una assessora de Pere Rotger, amb sou a l’ajuntament d’Inca, havia falsificat el seu títol universitari. El PP d’Inca va defensar en tot moment la que havia estat la seva cap de campanya electoral però les proves aportades obligaren al seu cessament. El Col·legi de psicòlegs va denunciar els fets i el cas és als Jutjats tot i que l’ajuntament d’Inca ha procurat en tot moment que no hi hagi cap mena de responsabilitats.

Cas Bartomeu Segui

Bartomeu Seguí, tinent de batle d’urbanisme i responsable de l’urbanisme inquer, és el llop que guarda les ovelles. Es va fer un xalet a Alcúdia assegurant que tenia una finca molt més gran de la que realment tenia, enganyant l’ajuntament d’Alcúdia i la Comissió Provincial d’Urbanisme. Els fets, que podrien ésser constitutius de delicte, han estat provats i, tot i que es diu que han prescrit, el Consell ha declarat el xalet fora d’ordenació i que no pot tenir subministraments. Per la seva part, l’ajuntament d’Alcúdia li nega el final d’obra.

Cas Bosses

El PSM denuncia que les bosses del dijous Bo s’encomanaven abans de l’adjudicació oficial i que se’n servien 6.500 quan se’n pagaven 7.000. Tot apunta a la implicació de l’ajuntament i l’existència de comissions en un afer que és avui en els jutjats.

I molts d’altres:

- La construcció d’habitatges damunt una zona verda;

- Una plaça Mallorca, amb tants de nyaps que el PP encara no ha gosat inaugurar.

- La piscina coberta, que ens ha costat als inquers un 50% del que estava inicialment previst.

- Que el tinent de batlle cobri mes rera mes per una feina que no fa seguint l’exemple que li donà Pere Rotger, quan ell cobrava de l’IDI sense anar-hi a fer feina.

- La pràctica reiterada en el fraccionament de factures per a poder donar tal o qual servei a una empresa concreta sense haver de passar la fiscalització política, com ara la neteja de la biblioteca en la qual s’hi gastava en un mes tot el que la mateixa biblioteca es podia gastar en llibres durant un any.

Categoria: General. Comentaris: (3). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior |

Comparteix

Comentaris

  1.  
  2. 1. jaume  |  03-01-2007 a les 11:13

    És igual el lloc, la qüestió és que tots els pobles governats pel PP hi ha corrupció.
    Es bo recordar tot el que han fet aquesta gent. Anims i fora por!

Amb suport per a Gravatars