facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

MÉS insta l'Ajuntament d'Inca a tenir cura dels parcs infantils

psminca | 19 Juny, 2013 14:33


MÉS emplaça l'Ajuntament d'Inca a tenir cura dels parcs infantils del municipi. En aquest sentit, Andreu Caballero afirma que "ens han arribat nombroses queixes ciutadanes sobre la brutor i la manca de manteniment dels parcs, de la perillositat que suposa que alguns dels jocs infantils estiguin romputs o de la falta d'ombra a les instal·lacions que fan que siguin impracticables a l'estiu".

Andreu Caballero apunta que "hi ha alguns parcs infantils presenten un estat de conservació lamentable, com és el cas del parc situat a les plaça Mallorca". El regidor de MÉS explica que "en aquest parc trobam que el paviment amortidor està desfet i, fins i tot, hi manquen algunes peces de cautxú. La brutor s'acumula en les ranures i també és fàcil trobar restes d'obres de les sales contigües de l'edifici de la plaça Mallorca, que també presenta un estat deplorable".

El regidor de MÉS explica que, en major o menor mesura, aquesta situació es dóna també en altres parcs infantils de la ciutat. Andreu Caballero posa de manifest que "hi ha balancins, tobogans i altres accessoris romputs i que per això resulten perillosos per als infants, que poden fer-se mal emprant aquestes instal·lacions".

Andreu Caballero també assegura haver recollit queixes sobre la manca de salubritat d'algunes d'aquests instal·lacions. El regidor de MÉS explica que "alguns pares m'han explicat que en les immediacions dels parcs infantils poden trobar-se assíduament excrements de ca, burilles de tabac i altres deixalles. En aquest sentit, els qui acumulen més queixes són els parcs de la plaça Illes Balears, Parc Europa i plaça Antoni Mateu". 

El regidor de MÉS fa constar que "una altra dels problemes que trobam, sobretot ara que arriba l'època estival, és la manca d'ombra en aquests llocs, la qual cosa suposa que, a la pràctica, aquests espais de lleure són impracticables durant el dia".

Finalment, Andreu Caballero convida l'equip de govern a planificar la instal·lació de nous parcs infantils a la ciutat. En aquest sentit, posa com a exemple zona de la Gran Via, on no hi ha cap parc infantil.

Categoria: Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Amb suport per a Gravatars