facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

MÉS per Inca denuncia que l'Ajuntament ha pagat per un blog del Batle Rafel Torres que no està en funcionament

psminca | 14 Juny, 2013 14:23

L’Ajuntament d’Inca va pagar 4.613,80 euros a una empresa en concepte d’assessorament en la presència d’internet de l’Ajuntament, la configuració i disseny del blog del Batle i formació sobre l’ús del programari wordpress. La factura és del mes de maig de 2012.

MÉS per Inca considera, d’entrada, que aquesta era una despesa innecessària, ja que posa el focus de la política de comunicació de l’Ajuntament en la figura del Batle. Sorprèn, però, que més d’un any després, no es tengui constància de l’existència de cap blog del Batle ni de la feina realitzada.
 
MÉS per Inca té indicis que aquesta mateixa empresa va intervenir en la campanya electoral del Partit Popular a les eleccions municipals de 2011. Els llocs web d'aquesta empresa i l'utilitzat pel PP d'Inca en campanya electoral comparteixen el mateix programari (wordpress) i, fins fa poc, mateix estil i extensions. El fet de compartir el mateix programari, no és estrany, però sí que ho és utilitzar el mateix estil, ja que existeixen milenars d’estils, i l’estil triat no és dels més populars. El mateix passaria amb les extensions.

Aquesta empresa també estaria relacionada amb l’elaboració del Pla estratègic a Internet de l’Ajuntament d’Inca, pel qual el consistori va pagar 4.250 euros a una altra empresa assessora, que va ser la responsable de registrar el domini de la web electoral www.rafeltorres.com, empleada per a la campanya del PP d'Inca. Més per Inca també qüestiona aquesta despesa, per la poca qualitat del document, que s’assembla més a un document d’oferta per la prestació de serveis a Internet per part d’una empresa.

La coalició sol·licitarà a la propera comissió d'Hisenda que el grup municipal popular aclareixi la vinculació que té amb aquestes dues empreses i informi sobre el que varen facturar al Partit Popular d'Inca en motiu de la campanya electoral.

Categoria: Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Amb suport per a Gravatars