facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

PSOE, INDI i MÉS editen un full informatiu conjunt contra la privatització de l'aigua al municipi d'Inca

psminca | 24 Maig, 2013 12:55

Els grups PSOE, Independents d'Inca i MÉS per Inca han editat un full informatiu conjunt contra la privatització de l'aigua al municipi d'Inca que promou l'equip de govern del Partit Popular. És la primera vegada que les tres formacions polítiques que conformen l'oposició al consistori inquer duent a terme conjuntament una campanya com aquesta.

Les tres formacions polítiques expliquen que "hem decidit unir esforços i fer un full informatiu conjunt  perquè la decisió unilateral del PP de privatitzar l'aigua suposarà un greu perjudici per a l'Ajuntament i per als ciutadans d'Inca. Davant aquesta actuació irresponsable per part de l'equip de govern hem considerat oportú fer una oposició contundent i sense fissures. Hem deixat de banda les nostres diferències ideològiques i hem fet un front comú per defensar els interessos dels ciutadans d'Inca".
 
PSOE, INDI i MÉS es mostren contraris a la privatització de l'aigua i apunten que "no volem que alguns facin negoci amb l'aigua de tots els inquers. L'Ajuntament té tots els mitjans i el personal adequat per dur a terme una bona gestió de l'aigua. Per què ha de guanyar una empresa privada si hi podem guanyar tots els ciutadans?"

El full informatiu es repartirà a totes les llars inqueres per tal de donar a conèixer aquesta problemàtica entre la ciutadania. En aquest sentit, els grups de l'oposició consideren que "l'equip de govern ha fet tot el possible perquè els ciutadans d'Inca no puguin conèixer i opinar sobre la privatització de l'aigua. El batle es va fer enrere amb el tema de la consulta popular i només hi ha hagut 10 dies per poder presentar al·legacions. És a dir, que ens privatitzen l'aigua per 30 anys, però només ens donen 10 dies naturals per oposar-nos-hi. És un atropellament en tota regla!"
 
El podeu veure aquí: http://ves.cat/gmTu

Categoria: Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Amb suport per a Gravatars