facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

MÉS per Inca presenta una moció en suport de l'equip directiu de l'IES Berenguer d'Anoia

psminca | 02 Agost, 2013 16:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

MÉS per Inca ha registrat una moció per tal que l'Ajuntament d'Inca manifesti públicament el seu suport a l'equip directiu de l'IES Berenguer d'Anoia i al director del centre, Pere Morell, qui ha presentat la seva renúncia davant les exigències per part de la Conselleria d'Educació perquè el centre educatiu redacti un nou un projecte de tractament integrat de llengües diferent al que ja havia aprovat amb el suport de 2/3 parts del Consell Escolar de l'IES Berenguer d'Anoia.

La moció presentada per MÉS per Inca també demana que es respecti el projecte lingüístic aprovat per l'IES Berenguer d'Anoia i reclama a la Conselleria d'Educació que torni enrere totes les resolucions contra els projectes lingüístics aprovats pels centres educatius. Així mateix, Andreu Caballero demana la derogació del decret 15/2013 que regula el tractament integrat de les llengües als centres docents no universitaris (TIL) que aprovà el Govern Bauzá amb l’oposició de la Mesa sectorial d’educació, els representants sindicals del professorat, la Universitat de les Illes Balears, la Confederació de pares i mares, i milers de professors i professores que s’hi han oposat a títol individual.

 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent