facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

MÉS considera un despropòsit que l’Hospital d’Inca bloquegi devuit llits i un quiròfan com a mesura d’estalvi

psminca | 02 Juliol, 2013 12:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

MÉS considera un despropòsit que l’Hospital d’Inca hagi tancat 18 llits hospitalaris i un quiròfan els mesos d’estiu per mor del pla d’ajustament econòmic imposat per a Conselleria de Salut. En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor de MÉS a l’Ajuntament d’Inca, exposa que “l’Hospital d’Inca és de per si un centre hospitalari de dimensions reduïdes, si es bloquegen 18 llits la seva capacitat d’atenció es veurà molt compromesa”.

MÉS també critica les retallades en personal derivades també del pla d’ajustament. Sobre aquesta qüestió, el regidor de MÉS apunta que “el personal de l’Hospital d’Inca fa un gran esforç per atendre a tots els usuaris, però és necessari disposar de tots els recursos humans i materials possibles per a cobrir totes les demandes. Incidim amb contundència que s’està xerrant de la salut de les persones i que és, sense cap mena de dubte, d’una prioritat social de primera magnitud”.

 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent