facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

PSOE, INDI i MÉS editen un full informatiu conjunt contra la privatització de l'aigua al municipi d'Inca

psminca | 24 Maig, 2013 12:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Els grups PSOE, Independents d'Inca i MÉS per Inca han editat un full informatiu conjunt contra la privatització de l'aigua al municipi d'Inca que promou l'equip de govern del Partit Popular. És la primera vegada que les tres formacions polítiques que conformen l'oposició al consistori inquer duent a terme conjuntament una campanya com aquesta.

Les tres formacions polítiques expliquen que "hem decidit unir esforços i fer un full informatiu conjunt  perquè la decisió unilateral del PP de privatitzar l'aigua suposarà un greu perjudici per a l'Ajuntament i per als ciutadans d'Inca. Davant aquesta actuació irresponsable per part de l'equip de govern hem considerat oportú fer una oposició contundent i sense fissures. Hem deixat de banda les nostres diferències ideològiques i hem fet un front comú per defensar els interessos dels ciutadans d'Inca".
 
 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PSOE, INDI i MÉS editen un full informatiu conjunt contra la privatització de l'aigua al municipi d'Inca

psminca | 24 Maig, 2013 12:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Els grups PSOE, Independents d'Inca i MÉS per Inca han editat un full informatiu conjunt contra la privatització de l'aigua al municipi d'Inca que promou l'equip de govern del Partit Popular. És la primera vegada que les tres formacions polítiques que conformen l'oposició al consistori inquer duent a terme conjuntament una campanya com aquesta.

Les tres formacions polítiques expliquen que "hem decidit unir esforços i fer un full informatiu conjunt  perquè la decisió unilateral del PP de privatitzar l'aigua suposarà un greu perjudici per a l'Ajuntament i per als ciutadans d'Inca. Davant aquesta actuació irresponsable per part de l'equip de govern hem considerat oportú fer una oposició contundent i sense fissures. Hem deixat de banda les nostres diferències ideològiques i hem fet un front comú per defensar els interessos dels ciutadans d'Inca".
 
 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent