facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

PSM-IV vol que els pressupostos de l'Estat incloguin una partida per rehabilitar el Teatre Principal d'Inca

psminca | 29 Octubre, 2012 15:51 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

PSM-IniciativaVerds vol que els pressupostos de l'Estat incloguin una partida destinada a la rehabilitació del Teatre Principal d'Inca. És per això que, a través del diputat de Compromís, Joan Baldoví, han presentat una esmena als pressupostos presentats pel Govern de Mariano Rajoy per tal de crear una partida de 1,5 milions d'euros per contribuir a la rehabilitació de l'edifici del Teatre Principal d'Inca.

Per la seva part, Antoni Rodríguez, portaveu de PSM-IniciativaVerds a l'Ajuntament d'Inca, ha participat aquest matí en la reunió del Patronat Teatre Principal d'Inca i ha demanat als representants de les tres institucions propietàries de l'edifici (Ajuntament, Consell i Govern de les Illes Balears) que donin suport a la iniciativa presentada al Congrés pel diputat de Compromís.
 
 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (3). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent