facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

PSM-IV insta l'Ajuntament d'Inca a denunciar el conveni amb SFM pel tancament del pàrquing

psminca | 29 Agost, 2012 09:41 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

PSM-IniciativaVerds demana a l'Ajuntament d'Inca que exigeixi als Serveis Ferroviaris de Mallorca, empresa pública adscrita a la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears, la reobertura dels aparcaments situats a la plaça Antoni Mateu d'Inca i, en el cas que aquesta no es dugui a terme de manera immediata, a denunciar el conveni de col·laboració amb SFM i a reclamar-li el retorn de les ajudes concedides en virtud de l'esmentat conveni.
 
 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (4). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PSM-IV sol·licita que s'allargui un altre mes l'exposició pública del projecte de la Ronda Nord d'Inca

psminca | 21 Agost, 2012 10:17 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

PSM-IniciativaVerds d'Inca ha sol·licitat al Departament de Carreteres del Consell de Mallorca i a l'Ajuntament d'Inca que contemplin la possibilitat d'allargar un altre mes el  període d'exposició pública del projecte de la Ronda Nord d'Inca. Andreu Caballero, regidor de PSM-IniciativaVerds a l'Ajuntament d'Inca, argumenta que “l'estudi informatiu per a la determinació de la zona de reserva de la Ronda Nord d'Inca es va publicar al BOIB el 19 de juliol i el període d'al·legacions finalitzarà el proper 24 d'agost. No consideram que aquestes dates estivals sigui les més adequades per a facilitar la participació de la ciutadania. Pensam que un projecte tan important com és la Ronda Nord d'Inca es mereix que les persones afectades puguin presentar amb tranquil·litat i de manera ben argumentada les seves al·legacions”.

 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (3). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent