facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

PSM-IV satisfet perquè l'Ajuntament d'Inca posi a la fi una tarifa per als caixers automàtics

psminca | 27 Octubre, 2011 17:48 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

PSM-IniciativaVerds mostra la seva satisfacció perquè a la fi l'Ajuntament d'Inca posarà una tarifa per a les entitats bancàries que tenen caixers automàtics utilitzables des de la via pública. En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor de PSM-IniciativaVerds recorda que “el 28 de maig del 2010, el Ple de l’Ajuntament d’Inca aprovà per unanimitat una moció presentada pel nostre grup municipal en la qual s’instava al consistori inquer a incoar la modificació de l'Ordenança general reguladora de les taxes municipals per tal d'incloure tarifes per als caixers automàtics utilitzables pel públic des de la via pública. Ara, a la fi, l'equip de govern ens durà una proposta al proper plenari de 495 euros per any”.

El regidor de PSM-IniciativaVerds defensa que “quan un comerciant local o un placer ocupa la via pública ha de pagar una tarifa. Si els ciutadans i els comerciants han de pagar per ocupar la via pública, és ben just que les entitats bancàries també hagin de pagar per fer el mateix”.

 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PSM-IniciativaVerds demana pel pla de seguretat, evacuació i emergències de les Fires i Dijous Bo

psminca | 25 Octubre, 2011 10:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

PSM-IniciativaVerds d'Inca ha demanat per escrit una còpia del pla de seguretat, evacuació i emergències de les Fires i Dijous Bo. Antoni Rodríguez, portaveu de la coalició a l'Ajuntament d'Inca, explica que “alguns veïnats ens han fet arribar les seves queixes per la ubicació a l'avinguda Jaume II d'algunes de les atraccions de les fires. Tallar aquesta via durant més d'un mes provoca retencions de trànsit i renous”.

Antoni Rodríguez posa de manifest que “sobretot, ens preocupa que aquest tall de la carretera Ma-13A pugui suposar algun entrebanc en cas d'alguna emergència. No convé oblidar que el parc de bombers està situat precisament al final d'aquesta via. És per això que volem saber si la ubicació d'aquestes atraccions és la més adequada”.

 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PSM-IniciativaVerds demana a Serveis Ferroviaris que reobri el baixador de Crist Rei

psminca | 18 Octubre, 2011 07:29 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com


 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PSM-IniciativaVerds d'Inca agraeix el suport a la ciutadania

psminca | 16 Octubre, 2011 15:57 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent