facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

PSM-IniciativaVerds acusa l'Ajuntament d'Inca d'incomplir la seva pròpia ordenança d'accessibilitat

psminca | 15 Agost, 2011 11:31 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

PSM-IniciativaVerds acusa l'Ajuntament d'Inca d'incomplir la seva pròpia ordenança d'accessibilitat en alguns passos de vianants de la localitat. En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor de la coalició PSM-IniciativaVerds a l'Ajuntament d'Inca, explica que “d'acord amb les ordenances municipals, en els passos de vianants s'ha de salvar el desnivell entre la voravia i la calçada amb un gual que enllaci els dos desnivells per un plànol inclinat de pendent longitudinal i transversal adequat a persones amb mobilitat reduïda. L'amplària ha de permetre el pas simultani de dues persones amb cadira de rodes. Així mateix, ha d'haver un ressalt de 2 centímetres entre la calçada i la voravia, que permeti llavorar les mòsses necessàries per a una millor col·locació de les persones amb visibilitat reduïda”.

Andreu Caballero manifesta que “hi molts de passos de vianants que incompleixen l'ordenança municipal d'accessibilitat. En concret, el passat mes d'abril férem arribar a l'equip de govern, mitjançant instància escrita, el cas dels passos de vianants entre els carrers Pérez Galdós i Joan Alcover, que havien estat senyalitzats recentment i que, això no obstant, l'altura de les vorades era significativa, en alguns casos superant els vint centímetres d'altura”.

 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PSM-IniciativaVerds d'Inca alerta l'Ajuntament que si no lliura la liquidació del pressupost podrien perillar les aportacions de l'Estat

psminca | 02 Agost, 2011 16:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

PSM-IniciativaVerds d'Inca alerta l'equip de govern municipal que, d'acord amb l'article 193.5 de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, hauria d'haver lliurat a l'Administració de l'Estat una còpia de la liquidació dels pressuposts del 2010 abans de finalitzar el mes de març del 2011. A més, d'acord amb l'article 36 de la recentment aprovada Llei d'Economia Sostenible, la Direcció General de Coordinació Financera amb les Comunitats Autònomes i amb les Entitats Locals podria procedir a retenir a partir del setembre l'import dels lliuraments mensuals a compte de la participació en els tributs de l'Estat que li correspongui a l'Ajuntament d'Inca mentre no presenti dita liquidació pressupostària.

 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent