facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

El PSM demana a l'Ajuntament d'Inca que s'incloguin els camins públics en l'inventari de béns municipals

psminca | 20 Desembre, 2010 13:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Els nacionalistes volen posar en valor els camins públics com a atractiu de lleure i del turisme de qualitat

El PSM ha presentat una moció per tal d'instar l'equip de govern municipal a incloure els camins públics en l'inventari de béns municipals. Antoni Rodríguez, portaveu del PSM a l'Ajuntament d'Inca, explica que "des de fa gairebé vint-i-cinc anys, els camins municipals han de figurar en l’inventari de béns; això no obstant, l’Ajuntament d’Inca encara no ho ha fet. Des del PSM consideram que  la creixent conflictivitat sobre la titularitat dels camins recomana el compliment d’aquest mandat legal per clarificar situacions jurídiques i preservar la titularitat pública dels camins i, en definitiva, el seu ús públic".
 (Segueix)

Categoria Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El PSM vol que el Tercer Polígon d'Inca sigui netament industrial

psminca | 07 Desembre, 2010 10:42 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Els nacionalistes proposen traslladar la zona de lleure a la zona del Quarter i construir una ciutat esportiva al costat dels camps del Constància i del Sallista

El PSM vol que el tercer Polígon d'Inca sigui netament per a usos industrials. En aquest sentit, els nacionalistes d'Inca han presentat una al·legació per demanar que s'elimini la zona de lleure del mateix i que aquesta sigui destinat a ús industrial. Antoni Rodríguez, portaveu del PSM a l'Ajuntament d'Inca, explica que "compartim la necessitat d'una nova zona industrial a Inca, però no ens sembla adequat destinar aquest sòl a activitats de lleure. Al nostre entendre, aquesta activitat s'hauria de dur a terme en uns espais més adients, més integrats dins el conjunt de la ciutat. Per contra, és preferible que les indústries puguin tenir sòl en els polígons per poder desenvolupar la seva activitat".

 (Segueix)

Categoria Grup Municipal. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Xavi Canyelles és elegit secretari general dels JEN-PSM d'Inca

psminca | 03 Desembre, 2010 09:36 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Xavi Canyelles substitueix en el càrrec a Xesca Maria Pons qui continuarà ocupant responsabilitats al secretariat dels JEN i a l'executiva del PSM d'Inca
L'assemblea dels Joves d'Esquerra Nacionalista d'Inca ha elegit Xavi Canyelles com a secretari general d'aquesta formació juvenil. Xavi Canyelles pren el relleu de Xesca Maria Pons qui continuarà ocupant un lloc de responsabilitat al nou secretariat dels JEN d'Inca així com a l'executiva local del PSM a la qual també s'incorporarà Canyelles com a representant dels joves de l'agrupació.
 (Segueix)

Categoria Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El PSM preocupat per la situació laboral dels treballadors municipals subrogats per l'empresa concessionària del servei de neteja d'Inca

psminca | 02 Desembre, 2010 22:37 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Els nacionalistes demanen al batle d'Inca que intercedeixi davant l'empresa concessionària per garantir les condicions de feina dels treballadors.
 
El PSM mostra la seva profunda preocupació per la situació laboral dels treballadors municipals que passen a dependre de l'empresa concessionària del servei de neteja viària d'Inca després que l'Ajuntament d'Inca li hagi adjudicat el servei per als propers 10 anys. El portaveu dels nacionalistes, Antoni Rodríguez, ja va manifestar aquest malestar al plenari celebrat el passat 26 de novembre i ara es reafirma després que el sindicat STEI-i hagi denunciat irregularitats i coaccions en el procés de subrogació del personal de la brigada municipal.
 (Segueix)

Categoria Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent