facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

El Tribunal de Comptes investiga l’ampliació de l’escoleta d’Inca

psminca | 30 Novembre, 2010 12:46 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

* Notícia publicada a Diari de Balears.

El Tribunal de Comptes ha trobat presumptes irregularitats en el contracte de les obres de reforma i ampliació de l'escoleta municipal Toninaina, promogudes per l'Ajuntament d'Inca el 2006, per la qual cosa cita a declarar els responsables de la corporació municipal i del Ministeri Fiscal el 17 de desembre a Madrid dins del procediment d'actuacions prèvies obert. La providència del Tribunal de Comptes en què requereix un representant legal del Consistori va arribar ahir a l'ajuntament. El batle, Rafel Torres, va treure ferro a l'assumpte i assegurà que "es tracta d'un tema tècnic que està en vies de solucionar-se". El primer edil va apuntar que "la Sindicatura de Comptes detectà expedients de diversos municipis que, a causa de les modificacions, decidí remetre al Tribunal de Comptes. Ara hi hem de fer al·legacions, però els tècnics em diuen que ja està parlat i no haurem d'anar a declarar". El secretari municipal es va manifestar en el mateix sentit: "Ara tenim deu dies per al·legar i ens diuen que allò més segur és que s'arxivi. Demà farem un nou escrit".

 (Segueix)

Categoria Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent