facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

El PSM demana a l'Ajuntament d'Inca que reconegui la funció i la vigència de la Llei de Normalització Lingüística i del Decret de Mínims

psminca | 27 Octubre, 2010 10:34 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Els nacionalistes insten les institucions a garantir que la llengua catalana continuï essent signe d’identificació i cohesió social de les Illes Balears.

El grup municipal del PSM ha presenta una moció per tal que l’Ajuntament d'Inca constati la funció de la Llei de Normalització Lingüística de les Illes Balears i perquè es manifesti a favor de la vigència del Decret 92/1997, conegut com a Decret de Mínims, per tal de garantir que els escolars de les Illes Balears puguin usar normalment i correctament la llengua catalana i la llengua castellana al final del període d'escolaritat obligatòria. Així mateix, els nacionalistes insta les institucions públiques de les Illes Balears a promoure les mesures necessàries per restablir el català en el lloc que li correspon com a llengua pròpia de les Illes Balears i a garantir que tota la població la conegui i sigui considerada com un dels elements identificadors de la societat balear.

 (Segueix)

Categoria Grup Municipal. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El PSM vol que l'Ajuntament d'Inca interposi una demanda per recuperar tots els diners que s'han gastat amb el cànon digital

psminca | 25 Octubre, 2010 11:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Els nacionalistes presenten una moció després que el Tribunal de Justícia Europeu hagi declarat il·legal el cànon.

El PSM vol que l'Ajuntament d'Inca interposi una demanda per recuperar tots els diners que aquesta institució ha hagut de pagat aquests anys en concepte de cànon digital. En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor del PSM a l'Ajuntament d'Inca ha presentat una moció que es debatrà divendres al Ple municipal.

 (Segueix)

Categoria Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El PSM vol que l'Ajuntament d'Inca aclareixi si hi ha hagut arranjaments de concursos de fires i festes

psminca | 13 Octubre, 2010 11:35 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Un testimoni del cas Ibatur hauria reconegut que se manegaren els concursos per a fires i festes d'Alcúdia, Pollença, Inca i Llumajor. 
 
El PSM considera imprescindible i urgent que l'Ajuntament d'Inca aclareixi si s'han arranjat concursos de fires i festes per afavorir a certes empreses. Els nacionalistes han fet una sèrie de preguntes escrites adreçades al batle Rafel Torres després que transcendís a la premsa les declaracions d'un testimoni de la presumpta trama de corrupció del cas Ibatur, antic treballador d'una empresa d'espectacles, en les quals hauria reconegut que se manegaren els concursos per a festes i fires de pobles com Alcúdia, Pollença, Inca i Llucmajor. 

 (Segueix)

Categoria Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El PSM i les JEN denuncien la nul·la acció en joventut a l’Ajuntament d’Inca.

psminca | 11 Octubre, 2010 07:34 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

 * article publicat al Dbalears

El PSM i els Joves d’Esquerra Nacionalista denuncien que l'Ajuntament sols ha gastat 41.600 dels 145 mil euros pressupostats per a enguany, la meitat dels quals han servit per sufragar despeses corresponents a l'àrea de Festes.

 (Segueix)

Categoria Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent