facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

Per un casal de joves, 11 anys després

psminca | 27 Maig, 2010 07:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

* Article d'opinió d'Andreu Caballero publicat avui al setmanari Dijous.
 
L'1 d'abril del 1999, vaig publicar al setmanari Dijous un article titulat "Per un Casal de Joves", en el qual reivindicava un espai públic per al jovent d'Inca [Podeu llegir l'article de l'any 1999 clicant AQUÍ]. Aquell article d'ara fa 11 anys, una de les meves primeres opinions en premsa, començava dient "als joves d'Inca ens manca informació, espais comuns i punts de referència. Una solució seria la creació d'un Casal de Joves".
 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El BLOC per Inca proposa reduir les assignacions dels regidors i critica amb contundència les retallades socials de ZP

psminca | 26 Maig, 2010 09:23 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Els nacionalistes d'Inca diuen que "no pot ser que les rendes més baixes i els treballadors públics paguin la crisi i els errors del Govern de ZP"

El grup municipal del Bloc per Inca ha presentat una moció en la qual demanen una convocatòria amb caràcter d'urgència de la junta de portaveus per tal d'acordar una proposta sobre les dedicacions exclusives i parcials dels regidors i de les seves assignacions, amb l'objectiu de reduir dites partides aplicant criteris de progressivitat i de racionalitat. Els nacionalistes entenen que la corporació municipal i els seus representants polítics han de fer també un esforç econòmic per reduir el dèficit públic.

 (Segueix)

Categoria Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

L’Ajuntament d’Inca permet, sense cap control, barreres d’obres particulars damunt la voravia

psminca | 12 Maig, 2010 08:16 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com


Mentre l'ajuntament d'Inca es gasta part del seu pressupost en eliminar les barreres arquitectòniques i en conseqüència els doblers públics, en una despesa per altra part molt necessària, resulta que al mateix temps permet que certes obres ocupin la via pública de manera interminable i sense cap control ni un, com es pot veure a les imatges, sense preocupar-li el perill que això pot suposar per als vianants i les molèsties que crea a la gent que ha de moure's per damunt aquesta voravia de la carretera de Selva cantonada amb el carrer Miquel Àngel.
 (Segueix)

Categoria Grup Municipal. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Antoni Rodríguez, candidat del PSM a la batlia d'Inca

psminca | 10 Maig, 2010 08:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Antoni Rodríguez Mir serà el candidat del PSM a Inca a les eleccions que es duran a terme d’aquí a un any. Rodríguez, que actualment és el portaveu del Bloc per Inca a l’Ajuntament, va ser elegit candidat amb el suport del 98 per cent dels militants, que foren cridats a votar divendres en unes primàries.

 (Segueix)

Categoria General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent