facebook twitter youtube rss 2

A la xarxa

Logo de la coalició PSM-IV


Segeix-nos al FacebookBlogosfera PSMVisitants

Enllaços

Blogs del PSM
- Biel Barceló
- Francesc Morell
- Joan Francesc Canyelles
- PSM de Palma
- PSM Llucmajor
- PSM Pollença
- PSM Sóller
Blogs inquers
- Andreu Caballero
- Antoni Alorda
- Antoni Rodríguez
Entitats
- Blogosfera PSM
- IncaCultura.cat
Mitjans de comunicació
- Diari d'Inca
- Es Marger

Homenatge als defensors de la democràcia i la llibertat

psminca | 25 Febrer, 2010 15:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Ahir, l'agrupació del PSM d'Inca celebrà el Memorial Antoni Mateu per tal de recordar i reivindicar la figura del batle republicà d'Inca i la de tots aquells inquers que moriren o foren represaliats per defensar la democràcia i la legalitat vigent, els valors republicans i la justícia social.

A l'acte varen intervenir Maria Antònia Mateu, néta del batle d'Inca Antoni Mateu, i Jaume Reus, nét de Pere Pau Capó, company d'Antoni Mateu i darrer batle republicà d'Inca.
 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El BLOC per Inca demana la creació de vuit noves places de policia municipal

psminca | 24 Febrer, 2010 13:18 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

El grup municipal del Bloc vol que l'Ajuntament d'Inca creï vuit noves places de policia municipal. En aquest sentit, els nacionalistes han presentat una al·legació als pressuposts municipals de la corporació, que es troben en fase d'exposició pública, per tal d'incorporar aquestes noves places a la plantilla municipal.

El Bloc per Inca recorda que el Ple municipal celebrat el 30 de maig del 2008 aprovà per unanimitat una moció presentada per aquest grup municipal en la qual l'equip de govern municipal es comprometia a què, en aquesta legislatura, destinaria la quantitat pressupostària necessària per tal de cobrir la plaça d’inspector subcap de la policia local d’Inca, així com per a cobrir les necessitats de plantilla per tal de situar la ràtio en 1’92 policies locals per cada mil habitants, que és la ràtio que tenia l'any 2005.

 (Segueix)

Categoria Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Memorial Antoni Mateu

psminca | 22 Febrer, 2010 16:11 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

El proper dimecres 24 de febrer, el PSM d'Inca té previst celebrar una vegada més el Memorial Antoni Mateu per tal de recordar i reivindicar la figura del batle republicà d’Inca i la de tots aquells inquers que moriren o foren represaliats per defensar la democràcia i la legalitat vigent, els valors republicans i la justícia social. 
 
L'acte de recordança es durà a terme, a partir de les 20 hores, al nou local del PSM d'Inca, ubicat a la plaça Antoni Mateu, i és obert a totes aquelles persones que vulguin participar en aquest homenatge.

 (Segueix)

Categoria General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Polvorí d'Inca

psminca | 15 Febrer, 2010 15:58 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

La comissió de Defensa del Senat va aprovar dimarts una moció presentada pel senador Pere Sampol en la qual s'insta el Govern espanyol a iniciar el procediment per a la cessió a l'Ajuntament d'Inca de les instal·lacions del Polvorí de Santa Magdalena, per al seu ús públic i civil. La moció de Pere Sampol es va aprovar amb els vots favorables del grup mixt i del grup popular, i el vot contrari del PSOE i l'Entesa Catalana de Progrés.

La cessió del Polvorí al municipi d'Inca per part del ministeri de Defensa espanyol és una reivindicació històrica del PSM d'Inca que ha demanat en diverses ocasions que en aquestes instal·lacions es dugui a terme un alberg juvenil.

 (Segueix)

Categoria Sortides reivindicatives. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent